حضرت آیتالله خامنهای افزودند: این ائتلاف با تمرکز بر همکاریهای اقتصادی، میتواند در مورد مسائل مهم جهانی همچون موضوع فلسطین موضعگیری مشترک و تاثیرگذار داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی در خصوص مسائل فلسطین خاطرنشان کردند: موضوع فلسطین فقط مربوط به قضایای اخیر غزه و بمبارانها نیست زیرا مردم فلسطین درطول ۷۵ سال گذشته همواره تحت انواع شکنجهها و رنجها و کشتارها بودهاند اما اکنون فاجعه در غزه آنقدر بزرگ است که واقعیت برای افکار عمومی جهان برملا شده و امکان پنهان کردن آن وجود ندارد.
حضرت آیتالله خامنهای مواضع رئیس جمهور کوبا درباره مسائل جهانی بهخصوص موضوع فلسطین را همسو با مواضع جمهوری اسلامی خواندند و با اشاره به همکاریهای دو کشور در مجامع بینالمللی افزودند: باید روابط دو کشور در زمینههای مختلف از جمله همکاری علمی، بیش از پیش تقویت شود و امیدواریم با توجه به اینکه دولت جناب آقای رئیسی، دولت «کار و فعالیت» است، تفاهمها و توافقها به پیش روند و به مرحله اجرا و اقدام برسند.
ایشان همچنین با اشاره به دیدار ۲۲ سال پیش خود با آقای «فیدل کاسترو» رهبر فقید کوبا گفتند: انقلاب کوبا و شخصیت آقای کاسترو از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی همواره برای انقلابیون ایران جذابیت خاص داشت و دلیل آن هم صداقت در مواضع انقلابی وی بود.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: «صداقت انقلابی»، «ایستادگی انقلابی» و «جدیت انقلابی»، وجه مشترک انقلاب کوبا و انقلاب اسلامی ایران است.
در این دیدار که حجتالاسلام والمسلمین رئیسی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا ضمن ابراز خرسندی از دیدار با
رهبر انقلاب اسلامی، سخنان و مواضع ایشان را هم جهت با دغدغهها و مواضع دولت کوبا دانست و گفت: روابط ایران و کوبا، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مسیر صحیحی قرار داشته و در گفتگوهای خود در تهران تمام تلاشها را برای تعمیق این روابط بهویژه در حوزه اقتصادی و تجاری متمرکز کردیم.
رئیس جمهور کوبا با تاکید بر اینکه دو کشور میتوانند در زمینههای مختلف بهخصوص در مقابله با اقدامات مداخله جویانه و تحریمهای آمریکا و متحدانش مکمل یکدیگر باشند، افزود: ایران و کوبا همچنین میتوانند در همکاریهای بینالمللی، ارتباطات خود را بیش از پیش افزایش دهند و در مسائل مهم جهانی همچون فلسطین تاثیرگذار باشند.
آقای میگل دیاز کانل در مورد قضایای فلسطین و غزه گفت: آنچه که امروز در غزه اتفاق میافتد یک نسلکشی غیر قابل قبول است و سازمانهای بینالمللی چشمان خود را در برابر کشتار دهها هزار نفر از مردم غزه که دو سوم آنها کودکان و زنان هستند، بستهاند و تعجب آور این است، کسانی که از جنگ اوکراین و روسیه و کشتار غیر نظامیان دائماً شکایت میکردند اکنون در برابر کشتار دهها هزار نفر در غزه سکوت کردهاند و این نشان دهنده وضع بسیار بد جهان است.